august, 2019

13aug18:3021:00FOREDRAG: Tag din livsglæde i egen håndEt foredrag om at tage livsglæden i egen hånd. Om at kigge op og finde vej ud af kriser

more

Mere info

❉ TAG DIN LIVSGLÆDE I EGEN HÅND ❉
~ Et foredrag om at kigge op
og finde vej ud af kriser.
 
 
Hvad skal der til for at vende tilbage til glæden igen efter kriser?
Til tillid efter tvivl. Mod efter frygt. Kærlighed efter vrede. Tryghed efter usikkerhed…
Det taler jeg om på dette foredrag.
 
Det er så naturligt at pege ud på verden og de andre, når vi har det svært. Og det er så styrkende og befriende at opleve, at du selv kan gøre noget og være på en måde i livet, der giver dig det du har brug for og ønsker.
 
 
LIVET tilbyder dig alt.
Store og små øjeblikke.
Smukke og grimme kapitler. Mørke og lys.
 
Når de mørkere tider kommer og livet presser os, er det helt naturligt at føle at det der sker, er noget der er imod os. At livet er imod os.
 
På dette foredrag vil jeg dele hvad livet har vist mig gennem kræftsygdom, skilsmisse, at miste til døden og samtidig leve et liv som mor til 2 teenagere og et firma der skulle passes.
 
Hvordan finder vi meningen igen efter de svære kapitler i livet? Og samler det op vi skal og kan, fra det svære vi er igennem.
 
Hvad nu hvis du kunne gennem hver afgrund du falder i, eller mindre bump der viser sig på din vej, kunne VIDE helt inde i sjælen og knoglerne, at livsglæde ikke er afhængig af omverdenen?
 
Det svære er ikke at vide det, og kende til alle mulige livsoverbevisninger og filosofiske tankegange der momentant kan inspirere en på en mørk dag.
 
Mesterlæren ligger i at lære at leve udfra tillid, udfra kærlighed og med et commitment til glæde.
 
 
 
⫷ PRAKTISK INFO ⫸
Foredraget holdes på den skønne cafe Bhageriet i hjertet af Hillerød, der vil stå for en let sommeranretning under arrangementet.
 
 
?DATO:
TIRSDAG D. 13. AUGUST KL. 18.30-21.00
 
?STED:
Cafe Bhageriet
Slotsgade 15, i Baghuset
3400 Hillerød
 
?PRIS:
269 kr. per person ink mad.
Drikke og kaffe mm. kan købes under hele arrangementet.
 
 
OM FOREDRAGSHOLDER
Pia Beck er familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Hun er uddannet familieterapeut hos Kempler under Jesper Juuls vinger, er kognitiv mastercoach og stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hun stiftede i 2005
 
Pia har skrevet bogen ”Teenpower- skab et teenageliv du drømmer om” og er medforfatter på forældrebogen ‘Tweens’ og e-bogen Styrk ansvarligheden hos din teenager.
 
 
?TILMELDING
Skriv til info@hverdagenshelte.com og få dig en plads. (Begrænset antal plads til 50 deltagere)
 
 
Jeg glæder mig til at dele aftenen med dig ♡
 

Tid

(Tuesday) 18:30 - 21:00

Lokation

Cafe B'hageriet

Slotsgade 15, i gården. Hillerød C.

0 comments
Instagram
X