november, 2019

14nov18:3020:30Onlineforløb for teengeforældre: Større trivsel og selvværd til dig og din teenagerOnlineforløb for forældre i hele landet. Syrk kommunikation, relationen og din teenagers selvværd

more

Mere info

Onlineforløb for teenageforældre

Dette er et forløb på 12 uger, der handler om hvordan du kan være forælder til din teenager, på en måde der både styrker hans eller hendes selvværd, og samtidig øger dit eget.

Under forløbet får du konktete værktøjer, sparring, og et trygt ‘rum’ sammen med andre forældre, der også vil en kærlig forandring.

 

✧ Udvikling og forandring i din forældrerolle, behøver ikke være svær.  Du skal ville vejen og se de næste skridt for den forandring du ønsker- for både dig selv og dit store barn.

 

Kender du det?

➤ Du har en teenager derhjemme som til tider har det svært, eller har haft en svær tid med sig selv. Og som du ønsker at forstå og støtte endnu bedre.

➤ Det fylder meget i dig når dit store barn ikke trives, og til tider så meget at det tager dit fokus og koncentration på jobbet.

➤ Du ved ikke hvad du skal gøre ved dine bekymringer – og om der er grund til  bekymring for din teenager.

➤ I har i perioder for mange konflikter og ender i de samme hårdknuder med hinanden

➤ Du kunne godt tænke dig at komme lidt tættere på din teenager, og derved kunne bidrage mere til hans eller hendes trivsel

 

Hvad får du personligt ud af det? 

Du bliver mere selvkærlig  Du får hjælp til at ændre dine begrænsende tanker om dig selv som forælder. Når du er kærlig og tilgivende ved dig selv, lærer du dine børn det samme.

Du får bedre selvværd  Ved at arbejde med dit eget selvværd, kan du bedre stå ved dig selv, dine egne grænser og udtrykke dine behov og følelser. Dette smitter i høj grad af på dine børn/teenagere.

Du får sluppet skyld og samvittighed Du får arbejdet med din samvittighed, selvrespekt og forventninger til dig selv. Derved får du mere ro og accept indeni til at være som du er, som forælder

Du lærer at anerkende – også dig selv   Du lærer hvad forskellen på selvtillid og få selvværd er – og hvad det giver dit barn at være anerkendende istedet for rosende.

 Du får større indre ro   Gennem at arbejde med din selvaccept samt meditationer og guidede visualiseringer i forløbet, får du en større indre ro. Du får blandt andet en tillids-meditation, du skal lytte til undervejs i forløbet.

Du får mere livsglæde som forælder  Når du udvikler dig selv, vokser din livsglæde helt naturligt. Dine værdier og behov bliver næret, og det smitter af på hele familien.

Du bliver bedre til at kommunikere  Kommunikation er afgørende for at trives bedre sammen. Du øver at kommunikere mere lyttende end fixende, og derigennem have gode støttende dialoger med din teenager.

Du bliver mere klar i pæren, når du er i konflikter    Ved at få troen på dig selv som forælder, får du nemmere ved at tackle udfordringer f.eks. med konflikter med din teenager. Du lærer derved også dit store barn, hvordan han eller hun selv kan være i konflikter.

Læs mere herunder :

Tid

(Thursday) 18:30 - 20:30

Lokation

Online

0 comments
Instagram
X