Marts, 2020

18mar17:0021:00Rise & Shine 3. aftenFor dig der der gerne vil udvikle og styrke din indre ro, tillid og evne til at rumme dig selv som du er.

more

Mere info

For dig der gerne vil udvikle og styrke det her i dig:

Ro indeni – til at blive bevidst om dine tanker, til at være tålmodig med dig selv og andre. Ro til at være mere nærværende i nuet og mindre fokuseret på fremtiden og præstation

Tillid til dig selv – til dine valg i dit liv og til dine grænser. Tillid til andre og til livet.

Glæde – at mærke at livet ikke handler om at nå hen til noget eller blive færdig med noget. Livet må godt være sjovt, impulsivt, skørt og uden retning.

Mod – til at gå den vej der føles sand for dig, til at give sip, at tage imod. Modet til at være tro mod din egen kreativitet og være den du er.

Klarhed – over hvilke værdier og holdninger du har. Klarhed over hvad der er vigtigt for dig i livet, hvad der er betydningsfuldt

Grænser – at mærke, hvad der er rigtigt for dig. At både udvide dine grænser og prøve nye ting i livet og også sætte og markere grænser, så din personlige integritet bevares.

 

HVORDAN? 

Vi mødes engang om måneden i 8 måneder. Starter hver gang med yoga, meditation eller bevægelse. Og ellers vil der under forløbet være forskellige dybe, inspirerende, hjertevarme og kreative processer. Alt sammen noget der bidrager til din mulighed for at opleve den du i virkeligheden er.

 

Forløbet giver dig øvelse og træning i at rumme dine følelser og acceptere det, der sker indeni dig, så du bedre kan handle efter hvad du har brug for. Og blive mere klar på hvem du er. Det lærer dig om at være mere medfølende for dig selv, især når du har vanskelige følelser.

Under forløbet kommer du mere ud af hovedet og ’ned i kroppen’ og får en større kropsbevidsthed, så din krop ikke bliver et forladt tempel, men et elsket sted at føle sig hjemme i.

 

Læs mere herunder 

 

Tid

(Wednesday) 17:00 - 21:00

Lokation

Hos Hverdagens Helte

Slotsgade 15, 2th

0 comments
Facebook4k
Facebook
Instagram154
X