Januar , 2020

16jan(jan 16)10:0017(jan 17)17:00Teacher Training ~ Uddannelse for fagfolk i at holde udviklingsforløb for unge (Modul 2)MODUL 2 ~ Uddannelse for lærere mv. der vil hjælpe unge til bedre selvværd og social trivsel

more

Mere info

Teacher Training uddannelsen er for dig der vil lære at holde selvværdforløb og kurser for unge. Samt undervise dem i at styrke deres selvværd, mod og livsglæde

Teacher Training er en uddannelse for en dig, der arbejder med store børn eller unge i enten skolen, på uddannelsessteder eller som fagperson udenfor skoleverden.

Den er for dig der ønsker at være bidragende til at unges selvværd udvikles og styrkes, gennem gruppeprocesser, workshops og forløb.

Det er en uddannelse i hvordan du laver gruppeprocesser for unge, som inspirerer dem til at få selvindsigt og arbejde med sig selv, bryde mønstre og blive motiveret til at opnå mål. Du lærer hvordan du kan bygge udviklingsforløb op med unge, samt hvordan du tiltrækker dem til at deltage og når de er med – hvordan du engagerer dem. Den er en efteruddannelse for dig som lærer eller anden fagperson der er sulten efter mere læring og træning i at motivere de unge og de elever du arbejder med. Se dem vokse og blive inspirerede.

 

Tid

16 (Thursday) 10:00 - 17 (Friday) 17:00

Lokation

Hverdagens Helte, Farum

Jernbanevej 2, 2

0 comments
Facebook4k
Facebook
Instagram154
X