EksamensKlar

EKSAMENSKLAR ~ få ro i maven og bliv klar til eksamen

Vil du lære om hvordan du i højere grad kan styre dine egne tanker og følelser, når du er i udfordrende situationer som fx eksamen eller fremlæggelser ? Og vil du lære hvordan du kan påvirke dine præstationer i skolen og være mere rolig, når du går til eksamen?
På Eksamens-kurset for unge, hvor lærer du de her 3 vigtige ting:

1. Hvordan du kan øve dig i at slippe din eksamensangst
2. At styrke din selvsikkerhed til mundtlige eksamener.
3. At få ro i maven og vise hvem du er til eksamen

 

 

 

 

 

3 grundtemaer på EksamensKlar

  DIT KROPSSPROG ER DIN VEN
EksamensKlar handler om at finde styrken i din krop og lære at dit kropssprog gør indtryk på både dig og andre (censor og lærer) Du lærer derved at kunne stå stærkere på begge ben til eksamen.

 

DIN INDRE TILSTAND ER BENZIN PÅ DIN MOTOR
Om at finde roen i dit indre via meditationer, visualiseringer (at se eksamen for dig) og mindfulness, vil du forberede dig mentalt. Du vil lære hvordan du kan træne din koncentration og fulde opmærksomhed. Mindfulness betyder at være tilstede i nuet med det, der er, og lade tankerne og kroppens signaler være der lige som der. Det er dokumenteret stressreducerende. Ved at praktisere at lære at være i nuet og være tilstede med fuld opmærksomhed, får du mere ro, overskud og overblik. Du kan derved forbedre din sikkerhed, tro på dig selv og præsentation ved eksamen og andre situationer under pres.

 

LÆRING OM FRYGT OG INDRE PAPEGØJER 
For mange bliver bare tankerne om at skulle præstere et uoverstigeligt pres, som i sig selv umuliggør at levere en god indsats. Deres frygttanker gør dem nervøse længe før – ofte uger før – selve eksamen skal ske.

 

 

 

 

På workshoppen ’Eksamensklar’ bliver du bedre til:

 •  at bevare roen og overblikket, også når du er til eksamen
 •  at fremlægge, uden at gå i panik, i skolen eller i gymnasiet
 •  at lære hvad det betyder at bruge din vejrtrækning optimalt
 •  at holde hovedet koldt og hjertet varmt i svære situationer
 •  at turde vise verden hvem du er og hvad du kan
 •  at stole på din kreativitet og din intuition
 • at fokusere og bruge din evne til at tænke kreativt
 • at være mere positivt indstillet til eksamen, i stedet for at frygte den.

 

På Eksamensklar vil du også lære:

 • Teknikker i hvordan du kan forberede dig bedst op til eksamen.
 • Hvad der er lige din stil og type i forhold til at gå til mundtlig eksamen.
 • Få øvet at fremlægge på en tryg og god måde for dig, så du kan være dig selv i det.
 • Og få brudt dine negative historier og overbevisninger du har om at gå til eksamen.

1 – 2 karakterer højere

Vores erfaring med Eksamensklar viser at når de unge arbejder med deres indre tilstand, deres tanker og forventninger til dem selv gør det en markant forskel for deres ro og selvtillid til de præstationer de skal igennem. Det hjælper dem til at finde roen i dem selv, når de står i de udfordrende eksamenssituationer – og derfor kan præstere med et klarere hovede.

 

 

 

“Rigtig spændende – og langt over min forventning. Jeg havde godt nok svært ved at se mig selv sidde og meditere – og havde en DEL fordomme. Jeg har lært rigtig meget og har fået mange gode teknikker med mig hjem. Det giver mig en følelse af overskud, mere energi, glæde og en evne til at holde humøret oppe, selv i svære situationer. Jeg vil anbefale alle – både voksne og unge at tage kurset!”
Mikkel, 19 år

 

 

 

Om underviser

Pia Beck er familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Hun er uddannet familieterapeut, kognitiv mastercoach og er stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hvor hun siden 2005 har afholdt familie- og teenagecoaching, uddannet fagfolk i teenagecoaching og undervist på hendes kursus Teenpower, der er en udviklingsproces for teenagere.

Hun har skrevet bogen ”Teenpower- skab et teenageliv du drømmer om” er medforfatter til bogen ”Tweens”, samt medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om unge og ansvar.

Pia har 16 års erfaring med udsatte børn og unge både som voksenpædagogisk formidler med undervisning på børnehjem, i sit frivillige arbejde på Børns Vilkår hvor hun har været børne- og forældre rådgiver i 5 år samt i sit felt som ungdomscoach og familieterapeut, hvor hun møder tidens familier og børn og unge i deres daglige udfordringer og støtter dem i udvikle empati, åbne deres hjerter og ændre mønstre i deres liv sammen.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
* * * * * * * * * * * * * * * * * *

DATO
Næste EksamensKlar workshop er lørdag d. 27. april 2019

TID
Workshoppen varer fra kl. 10.00-15.00

PRIS
Pr. person : 850 kr.inkl. moms

STED

Vi afholder Eksamensklar workshoppen i vores egne dejlige lokaler i Hillerød

Slotsgade 15 2. th

3400 Hillerød centrum

Tilmeld dig her  KONTAKT OS>>

 

 

Facebook4k
Facebook
Instagram154
X