EksamensKlar

BLIV EKSAMENSKLAR ~ få ro i maven og bliv klar til eksamen

Vil du have hjælp til din eksamensangst?
Og lære om hvordan du i højere grad kan styre dine egne tanker og følelser, når du er i udfordrende situationer som fx eksamen eller fremlæggelser ?
Og hvordan du styrker din selvsikkerhed og slippe din eksamensangst – især til de mundtlige prøver.
Og lære hvordan du kan påvirke dine præstationer i skolen og være mere rolig, når du går til eksamen?
 
For hvem?

Onlinekurset EksamensKlar er for dig, der er ung og skal til skriftlig / mundtlig eksamen. Det er for unge fra 9.kl og op. Også for jer, der går på de forskellige ungdomsuddannelser. Eller dig der går på Uni.

Eksamensfrygt har ingen alder.

Og da det foregår online kan du deltage hjemmefra, og derfor være med uanset hvor du bor i landet.

 
De 3 vigtigste ting at lære for at blive eksamensklar:

Jeg (Pia) har været coach for hundredevis af unge gennem årene, og hjulpet en del af dem til at blive Eksamensklar.

Jeg har derigennem fundet ud af hvilke 3 ting der særligt gør en forskel for at have ro i maven og være klar i pæren til eksamen.

Det er:
① Dine forventninger
② Din mentale Forberedelse
③ Din indre ro
 

 

Du får : 

3 ONLINEWORKSHOPS

Når du er med på EksamensKlar får du 3 onlineworkshops,  der foregår på de datoer du kan se forneden herunder. Varighed 1,5 time hver gang. Her får guide og værktøjer og øvelser. 

3 MEDITATIONER 

⋙ En selvtillidsmeditation – til at lytte til i din forberedelses periode samt lige op til de eksamener du skal til 

⋙ En sovemeditation – der beroliger dig og lærer dig om at give slip på tankerne og dagen. 

⋙ En indre ro meditation – til at øve dig i at være i nuet, slippe dine bekymringer og få ro på dine følelser som frygt og uro. 

EN ÅNDEDRÆTSGUIDE  

⋙ Du får også en åndedrætsguide der er god til at lære at bruge dit gode åndedræt rigtigt. Vores åndedræt er vores bedste ven, når vi skal præstere, og kan virkelig hjælpe os med at få ro på det der sker indeni os. 

 

 

 

Grundtemaerne på kurset EksamensKlar

  JUSTER DINE FORVENTNINGER
EksamensKlar handler om at finde dine kvaliteter, og få mere tillid til dine evner. Ofte er det vores negative tænkning, overtænkning, og for høje forventninger til os selv, der gør os så nervøse. Du lærer om at justere dine forventninger og hvorfor du har dem. 

DIN INDRE TILSTAND ER BENZIN PÅ DIN MOTOR
Du vil lære hvordan du kan træne din koncentration og fulde opmærksomhed. Ved at blive bedre til at  være tilstede i nuet med det, der er, og lade tankerne og kroppens signaler være der lige som der.  Forskning har vist at træning med mindfulness (som det hedder) er stressreducerende og angstdæmpende. Ved at øve dette får du mere ro, overskud og overblik. Du kan derved styrke din selvsikkerhed, tro på dig selv og præsentation ved eksamen og andre situationer under pres. På kurset her får du hjælp til det via meditationer, visualiseringer (at se eksamen for dig) så du kan forberede dig mentalt.

LÆRING OM FRYGT OG TANKENS KRAFT 
For mange bliver bare tankerne om at skulle præstere et uoverstigeligt pres, som i sig selv umuliggør at levere en god indsats. Deres frygttanker gør en nervøs længe før – ofte uger før – selve eksamen skal ske. Du lærer om hvilke tanker, du har, der giver dig frygt, og hvad du kan gøre for at dulme din frygt og dæmpe dine tanker. 

 

 

På ’Eksamensklar’ lærer du derfor om:

⋙ at bevare roen og overblikket, når du er til eksamen

⋙ at fremlægge, uden at gå i panik

⋙ at lære hvad det betyder at bruge din vejrtrækning optimalt

⋙ at holde hovedet koldt og hjertet varmt i svære situationer

⋙ at turde vise mere hvem du er og hvad du kan

⋙ at fokusere og bruge din evne til at tænke kreativt

⋙ at være mere positivt indstillet til eksamen, i stedet for at frygte den.

⋙ Og få brudt dine negative historier og overbevisninger du har om at gå til eksamen.

 

 

1 – 2 karakterer højere

Vores erfaring med Eksamensklar viser at når du arbejder med din indre tilstand, din frygt, dine tanker og forventninger til dig selv gør det en markant forskel for din ro og selvtillid, til de præstationer du skal igennem. Det hjælper dig til at finde roen i dig selv, når du står i de udfordrende eksamenssituationer – og derfor kan du præstere med et klarere hovede.

Tidligere deltagere har berettet at de får 1-2 karakterer højere pga denne læring. 

 

 

“Jeg vil anbefale alle unge at tage kurset!”

“Rigtig spændende – og langt over min forventning. Jeg havde godt nok svært ved at se mig selv sidde og meditere – og havde en DEL fordomme. Jeg har lært rigtig meget og har fået mange gode teknikker med mig. Det giver mig en følelse af overskud, mere energi, glæde og en evne til at holde humøret oppe, selv i svære situationer. Jeg vil anbefale alle unge at tage kurset!”
Mikkel, 19 år

“Kunne virkelig bruge det”

“Det var så rart at få lært hvordan man kan berolige sig selv når man er bange op til eksamen. Kunne virkelig bruge det når jeg stod og skulle ind til de mundtlige eksamener og imens. Tak ! ”
Isa, 15 år

 
 
Om underviser

Jeg hedder Pia Beck og er familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Jeg er uddannet familieterapeut, kognitiv mastercoach og er stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hvor jeg siden 2005 har coachet unge og teenagefamilier.

Jeg har skrevet bogen ”Teenpower– skab et teenageliv du drømmer om” er medforfatter til bogen ”Tweens”, medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om unge og ansvar. Og sidste bog er min E-bog “Styrk din teenagers ansvarlighed” 

Jeg har sammen med teamet i Hverdagens Helte holdt vores ungekursus Teenpower i 15 år som er et powerfuldt kursus for alle unge der ønsker mere mod, selvværd og livsglæde. 

Jeg havde præstationsangst som ung, og kunne ikke lide at tale for eller med mere end meget få mennesker ad gangen. Den frygt har jeg arbejdet med gennem livet, og idag holder jeg af at holde foredrag for mennesker i større grupper, og kan idag rigtig godt lide at formidle og give inspiration til mennesker. 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
* * * * * * * * * * * * 

DATOER: 

EksamensKlar foregår over 3 onlineworkshop på 1,5 times varighed pr. gang

– herudover får du de 3 guidede meditationer og 1 åndedrætsguide til at bruge som du vil. 

1.  onlineworkshop:   Torsdag d. 26. november 2020 kl. 19.00 – 20.30 
2.  onlineworkshop:   Onsdag d. 16. december 2020 kl. 19.00 – 20.30 
3. onlineworkshop:   Tirsdag d. 19. januar kl. 19.00 – 20.30 

 

PRIS
795  kr.

 

HVORDAN FOREGÅR DET

De 3 onlineworkshops foregår på onlineplatformen Zoom (ligesom Skype) Du kan vælge at deltage uden billede på . Og du kan spørge om ting undervejs, hvis du vil det.

Du får ved tilmelding mere praktisk info på mail med link til dine guidede meditationer samt link til onlineplatformen Zoom. 

Alle er velkomne. Og alle spørgsmål er gode 🙂

De 3 onlineworkshops bliver optaget og sendt på mail, dagen efter de er afholdt, så du kan gense det, når du vil.

 

Vi glæder os til at have dig med på EksamensKlar og støtte og inspirere dig til at blive mere tryg ved dine eksamener.

 

Tilmeld dig her  KONTAKT OS>>

Instagram
X