Rise & Shine

Rise & Shine

~ et klogt hjerte, roligt sind og klar intuition

Et forløb for dig som ung mellem 18-23 år

~ Har rigtig mange tanker og du er er for meget i dine tankers ’magt’ eller har tankemylder

~ Er stresset eller føler dig overvældet af for mange ting i dit liv

~ Ikke kan følge med tempoet omkring dig og mærker uro og utryghed

~ Har svært ved at sove, finde ro med dig selv, og i dine vågne timer ofte bliver fyldt for meget op af omstændigheder omkring dig, der tager din energi

~ Oplever du er blevet mere og mere sensitiv og følsom, men har svært ved at rumme dig selv (og andre)

 

 

 

 

For dig der ønsker:

~ At lære at komme ud af dit hoved og alle tankerne, og få mere ro indeni dig selv

~ At blive bedre til at mærke, hvad der er rigtigt for dig selv

~ At mærke dine grænser bedre og lytte til dig selv

~ At finde balancen imellem at passe de ting du ’skal’ og samtidig gøre hvad du har lyst til

~ At acceptere dig selv som du er

 

 

Hvad hjælper Rise & Shine forløbet dig med?

Forløbet viser dig på vej til en større bevidsthed om hvem du er og ikke er, og hjælper dig til at se lyset i dig selv og lære at rumme mørket. Du får øvelse og træning i at rumme dine følelser og acceptere det, der sker indeni dig, så du bedre kan handle efter hvad du har brug for.

Under forløbet kommer du mere ud af hovedet og ’ned i kroppen’ og får en større kropsbevidsthed, så din krop ikke bliver et forladt tempel, men et elsket sted at føle sig hjemme i.

 På Rise & Shine finder du vej ind til kernen af dig selv og får et endnu klogere hjerte, som du på den måde fremover kan bruge som guide til at holde balancen i dit liv.

 

 

Dette lærer du om på Rise & Shine :

~ Stresshåndtering ~ hvordan din krops signaler er en hjælp til at stoppe op og mærke efter. Du lærer din indre stopknap at kende.

~ Selvcoaching ~ at kende dig selv, dine tankestrømme og indre reaktioner – men kunne coache dig selv til at træde ud af din trygge zone når du har brug for det, og ikke lade dig styre af din frygt og mistillid.

~ Gennem accepten af dig selv og det der sker indeni dig, vil der brede sig en rummelighed indeni dig og en forståelse af dig selv, som hjælper til at hvile i den du er.

~ Kropsbevidsthed ~ blive opmærksom på hvad der sker i din krop og lære at bruge din mavefornemmelse og intuition bedre. Gennem kropsbevidsthed lærer du også at holde af dig selv og din krop.

~ Læren om følelser ~ hvordan du tackler dit følelsesliv, så du kan rumme dig selv bedre og anerkende at alle følelser er okay

~ Yoga (for begyndere) ~ Gennem blid yoga vil din krop hjælpe dig ud af hovedet og ind i en dybere ro i dig.

~ Meditationer ~ gennem den stilhed der kan opstå i meditationer, hvor tanker og følelser falder til ro, vil du igennem forløbet lære at kunne være med det der sker i livet på en helt ny måde. Du bliver også mere klar i hovedet og opmærksom i det hele taget.

~ Indsigt i den spirituelle og livsfilosofiske verden, og finde ind til din egen visdom

~ Bevidsthedstræning ~ Skærpe din intuition, og derved guide dig selv til at træffe valg og gå de veje der er rigtige for dig – og lade dig guide dig selv indefra istedet for af andre udefra.

~ At du ikke er dine historier ~ Arbejde med dine indre historier. Både dem du har om dig selv i dine tanker, dem du har om andre og om det liv du har og har haft

 

~ I det hele taget gå fra frygt, uro og mistillid til mere lys, ro og tillid

Om undervisere

Pia Beck er familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Hun er uddannet familieterapeut, kognitiv mastercoach og er stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hvor hun siden 2005 har afholdt familie- og teenagecoaching, uddannet fagfolk i teenagecoaching og undervist på hendes kursus Teenpower, der er en udviklingsproces for teenagere.

Hun har skrevet bogen ”Teenpower- skab et teenageliv du drømmer om” er medforfatter til bogen ”Tweens”, samt medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om unge og ansvar.

Pia har 16 års erfaring med udsatte børn og unge både som voksenpædagogisk formidler med undervisning på børnehjem, i sit frivillige arbejde på Børns Vilkår hvor hun har været børne- og forældre rådgiver i 5 år samt i sit felt som ungdomscoach og familieterapeut, hvor hun møder tidens familier og børn og unge i deres daglige udfordringer og støtter dem i udvikle empati, åbne deres hjerter og ændre mønstre i deres liv sammen.

 

Der vil også være medundervisere på Rise & Shine og unge, der før har deltaget på vores kurser som Teenpower og Rise & Shine

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
* * * * * * * * * * * * * * * * * *

GRUPPEFORLØB

Forløbet er i gruppe og med andre unge som dig, der ønsker det samme. Du er sammen i en mindre gruppe med andre unge, der også ønsker at arbejde med sig selv på denne måde. Derfor får du også mulighed for nye venskaber.

Det foregår i et trygt og udømmende ’rum’ hvor du nemt kan skabe tillid og tryghed med at være som du er – og derved lærer meget mere om dig selv

 

DATO
Forløbet er på ca. 3 måneder med en gruppedag 5 hverdagsaftener mellem kl. 17.30-21.00

Næste dato skrives her og i kalenderen.

Følg evt vores nyhedsbrev og Facebook side for nyheder om events

 

TID
Kl. 17.30 – 21.00 hver gang.

 

DELTAGELSE

:: Du skal være mellem 18 og 23 år og være med på at tage ansvar for dig selv, på en kærlig måde.

:: Har du været på Teenpower før, er dette forløb en rigtig god ‘storesøster’ Men du behøver ikke have været på Teenpower for at deltage på Rise & Shine forløbet.

:: Du kan have arbejdet med dig selv før, deltaget i kurser mm, og måske stadig være igang med en proces i en eller anden sammenhæng fx hos en terapeut/coach/behandler. Dette må du meget gerne skrive til os når du tilmelder dig.

:: Du behøver ikke kende til hverken yoga eller at have mediteret før. Det er et forløb for dig hvis du er nysgerrig og åben for det forløbet handler om, men du skal ikke kunne noget inden.

 

DELTAGERANTAL

Der vil max være 12 deltagere med på Rise & Shine forløbet

 

PRIS

2950 kr  (for hele forløbet)

 

STED

Det foregår hos os selv i Open Heart i Hillerød

Mere info følger ved tilmelding

TILMELDING

 

Skriv til os for mere info KONTAKT OS>>

 

 

 

 

 

Facebook4k
Facebook
Instagram154
X