Online coaching til unge

I denne tid med Corona virus tilbyder vi online coaching til unge.

Vi har i mange år haft coaching med unge fra hele landet – på Skype og telefon. Unge der går på efterskoler rundt omkring eller unge der ikke bor på Sjælland.

Og det er vigtigt for vores unge, der er i coachingforløb hos os, at de stadig kan få støtte, coaching og arbejde med sig selv.

Denne corona tid skaber alt lige fra tid til at mærke efter, til uro over verdenens tilstand og tanker om ‘hvad nu hvis’.

Et coachingforløb er en stærk støtte til din udvikling, og en hjælp til at finde ro i en verden i kaos lige nu.

Kender du det?

Her er nogle af de naturlige, men ofte svære følelser og oplevelser, man kan have som ung (og menneske i det hele taget) men som man kan fx ved hjælp af samtaler forandre i sit liv. Ungecoaching (og familiecoaching) kan hjælpe en videre I mange af livets udfordringer og problematikker.

♥ Følelsen af ikke at blive forstået

♥ Frygten for ikke at blive accepteret

♥ Følelsen af ikke at være noget værd

♥ Følelsen af ikke at du’ til noget

♥ Endeløse konflikter med dine forældre og/eller lærere

♥ Været udsat for gruppepres og have svært ved at stå ved dig selv

♥ Oplevelsen af at være at ulykkelig og ensom – også sammen med dine nærmeste relationer

♥ Mistet overblikket med ting du skal og mistet fornemmelsen af hvordan du kommer på rette spor igen

♥ Frygt for fremtiden og for ikke at vide hvad du skal.

Om vores onlinecoaching til unge

Vores coachingforløb er for unge mellem 14-25 år. Et forløb kan fx. være over 5 samtaler, hvor der kan være 10-14 dage imellem hver coachingsession. Du skal som ung ikke være forberedt, eller kunne noget bestemt for at modtage coaching. Du skal egentlig bare være motiveret for at der skal ske noget andet, end det du udfordres af nu. Være motiveret for at bryde et eller andet mønster og ønske at få det bedre i dit ungdomsliv.

Igennem coaching forløbet bliver du støttet i at opnå det du gerne vil, og bryde de begrænsninger du både har indeni, og dem du støder ind i, i dit liv. Indre begrænsninger er de tanker som styrer ’showet’. Tanker, frygt og usikkerhed der styrer dig indefra. Når du får coaching, bryder du de begrænsninger, og får en ny tro på dig selv som så påvirker dine handlinger.

Hvad kan du få coaching på hos os?

♥ Du kan få hjælp til angsthåndtering, tankemylder, overtænkning og stress

♥ At lære at skrue egne forventninger ned og mindske stress i dit liv.

♥ Du kan vende dit selvværd fra at føle du ikke er noget værd- til at være mere selvkærlig og gladere for dig selv, opleve dig selv mere positivt, hvile mere i hvem du er og tage imod og kunne mærke de positive ting og ord du får udefra.

♥ Du kan blive eksamensklar og få en større ro i maven og klarere tanker i dit hovede, omkring præstationssituationer, eksamener, fremlæggelser, jobsamtaler og i det hele taget nye situationer.

♥ Du kan udvikle dine sociale evner – Blive mere social – (dog ikke lige nu i denne corona tid…) men du kan lære at få mere mod på at træne dine sociale evner, også i kontakten med andre online/sms/sociale medier / gennem spil mv. I det hele taget styrke dit mod socialt, når du er sammen med andre unge. Både online og in real life.

♥ Du kan få hjælp til de store tanker om fremtiden og om livet. Hvad skal du? Hvorfor? Hvor vil du gerne hen i livet?

♥ Klimaangst – det er der flere og flere der har. Og mange unge fortæller os at de er havnet en depressiv tilstand fordi de ikke kan se ind i fremtiden med håbefulde øjne. Det kan et coachingforløb også hjælpe dig med. At skifte dit fokus fra afmagt og håbløshed til kreativitet, handling og proaktivitet.

♥ Du kan få coaching på at opbygge dig selv efter en svær tid. Måske du har haft angst, har været i en depression, er blevet mobbet men måske skiftet skole mm.

♥ Mere ro indeni – få værktøjer til at grounde dig selv, komme mere ind i din krop, lære at slappe af, slippe tankerne, kunne sove bedre. Give slip på gøremål, forventninger og præstation indimellem og få ro på dig selv.

Læs også om teenagecoaching hvor du personligt møder op

Samt forældrecoaching og familieterapi samtaler der også kan foregå online

Priser på onlinecoaching

Første session: 850 kr. ( 1 times varighed)

Forløb på 5 sessions: 4200 kr.

Læs hvad andre unge fortæller, de har fået ud af et coachingforløb Læs mere her

BOOK COACHING

Skriv til os her

    Instagram
    X