Indhold på Teenpower

TEENPOWER

Selvaccept, indre ro og mod til at være dig selv

Kurset Teenpower inspirerer unge til at:

♥ Udvikle deres sociale kompetencer og måder at være i fælleskaber på.

♥ Udvikle selvfølelse og droppe perfektionisme
♥ Udvikle modstandskraft og slippe hjælpeløshed
♥ Udvikle intuition og lytte til sit hjerte – og give slip på trangen til sikkerhed
♥ Udvikle mod og lade det vinde over frygten

Teenpower er et udviklingskursus for alle unge mellem 13-17 år og for unge fra hele landet. Dette kursus holdes over 2 weekender, så vi har tid til fordybelse. 

Det er for unge som ønsker at skabe et teenageliv med mere indre power, livsglæde og selvværd. Kurset hedder Teenpower, fordi det giver ’power’ til dig indefra – en indre power som du kan bruge i situationer, hvor du bliver udfordret, hvor du kan føle dig mere stærk og have mere tro på, at du kan det du vil. Mange hundrede unge har deltaget på Teenpower de sidste 16 år og du kan læse om deres oplevelser herunder.

Teenpower er et styrk-dig-selv-kursus som smitter af på oplevelsen af at være dig, samt din sociale oplevelse med andre unge.

På  kurset går vi i dybden med hvordan vi som mennesker kan acceptere os selv som dem vi er – med vores fejl. Du lærer at du i virkeligheden er meget mere end du tror. Vi sætter lys på at vi som mennesker indeholder både mørke og lyse sider, og at de sider vi tror er dårlige ved os selv, er menneskelige, og ofte slet ikke er så dårlige som vi tror.


 

 

DATOER:

 

SJÆLLAND ( GENTOFTE )

 

FORÅRS HOLD 

 ÅBENT FOR TILMELDING 

Første weekend :

Lørdag og søndag d. 22.- 23.  APRIL 2023 

kl. 10.00 – ca. 17.00 

Anden weekend: Lørdag og søndag d. 20.- 21.  MAJ 2023 

kl. 10.00 – ca. 17.00 

 

 

 

Dette lærer du om på Teenpower:

 

Styrk dig selv

Du udvikler både dit selvværd og selvtillid på kurset. Selvværd til at acceptere den du er, og lære at være glad for lige den du er. Selvtillid til at tro på dine evner og at blive mere klar over dine styrker og svagheder. Teenpower er ikke et ’fix-mig-for-jeg-har-problemer-kursus’. Men du får værktøjer, du kan bruge til at tackle de problemer, du får og har i dit liv. Livet er fuld af udfordringer, men lettere når du kan tackle de udfordringer, der kommer. Hvis du mærker du har lavt selvværd så er kurset her virkelig noget for dig som ung.

Udvikle dig socialt

Teenpower er også et sjovt kursus, hvor vi igennem spændende emner om personlig udvikling, lærer en masse ting. Du vil opdage, at du ikke er den eneste i verden med de tanker og følelser du har. Da du lærer om hvor ens vi er som mennesker inde bag ved vores ’maske’ og samtidig lærer at respektere forskellighederne ved mennesker, får du også mulighed for, at udvikle nære venskaber ud fra Teenpower. Mange af de unge der har deltaget er blevet nære venner undervejs på kurset og efter Teenpower er slut.

Få mere indre ro

Der vil være mindfulness- og meditationsøvelser under kurset. Du lærer om hvordan du kan finde roen indeni, ved fx at at meditere og finde ind i dig selv. Dette kan du bruge når du er frustreret over noget i dit liv , så du kan finde roen igen, og derved træffe valg med et mere klart hoved. Og du kan også mærke dine følelser bedre, så du bliver mere klar over hvad der er vigtigt for dig og hvad du har brug for.

Få mere mod og lær at tackle din usikkerhed og frygt.

På Teenpower lærer du en masse om usikkerhed og frygt. Det du lærer giver dig mere mod, styrke og større selvværd, så du kan være okay med dig selv når du mærker usikkerhed eller frygtog gøre det, du har sat dig for alligevel. Du lærer også at skabe mål for dig selv, der inspirerer dig. Du får hjælp til at finde dit mod frem, så du tager flere chancer og tør gøre det, du drømmer om i din hverdag.

Lær at tænke mere positive tanker

Du lærer om hvor meget kraft dine tanker har over dig. Vi bryder med janteloven og lærer dig om at se dine stærke og positive sider. Og være gladere for dig selv. Det er ikke så svært som du måske tror. Din indre papegøjesnak med kritiske tanker gør det svært for dig at være stærk og modig i livet. Vi lærer dig at få mere ro i hovedet og vende dine negative tanker til tanker, der hjælper og styrker dig og får dig til at tage handling på de ting du ønsker at gøre i dit liv.

Bryd din rolle og lær at være dig selv

Du vil lære om at bryde dine roller som der ikke giver dig noget godt i dit liv, og i stedetfinde modet til at være dig selv.Vær dig selv: De fleste unge går rundt og gemmer sig bag masker som ’cool’, ’stærk’, ’klog’, ’ligeglad’ og mange flere. (det gør voksne faktisk også).På Teenpower lærer du dig selv bedre at kende inde bag dine masker, og finder ud af at det er meget lettere at være dig selv.

Kend dine grænser

Mange unge har svært ved at kunne mærke deres grænser, og finde ud af hvad de vil og ikke vil. På Teenpower lærer du hvordan du siger til og fra, og hvorfor du har svært ved det. Vi laver sjove og spændende øvelser, der på en god måde bryder dine grænser

Accepter dine fejl

Du vil på kurset blive mere klar over at du er lige som du skal være. Også når du fejler. Du oplever en frihed når du kan give slip på at skulle være perfekt, og acceptere dine fejl og dig selv som menneske. Lige som du er.Feedback fra mor til ung på Teenpower i weekenden

“Jeg har lige afleveret min dejligste yngste teenager på TeenPower kursus, og er fyldt op af taknemmelighed. Det er blot anden kursusdag idag, ud af fire, og hun var fuldstændig begejstret, efter igår. Sprang ud af sengen imorges, på en søndag… en teenager?? Isabella kunne slet ikke stoppe med at fortælle, og forklare, da hun kom hjem igår.

Jeg kan allerede nu, varmt anbefale TeenPower weekend, til alle teenagere mellem 13-17 år, som ønsker at udvikle nogle kompetencer, opdage nye sider af sig selv, eller bare få ro indeni. Det forløber over 2 weekender. Pia Beck har lavet den allerbedste og detaljerede ‘uddannelse’ til unge. De unge styrkes og løftes til deres allerbedste udgaver af dem gennem øvelser, mentaltræning, samtaletræning og mindfulness

Hun har endvidere uddannet nogle af de bedste unge-coaches, i Danmark. Gid der havde været den slags unge-kurset, da man selv var ung og usikker. Det ville havde hjulpet mig gennem meget indre kaos. Det en sand fornøjelse at betragte éns egen teenagedatter suge det hele til sig, med lys i øjnene, og aktivt nyde dét hun får med.

Pludselig nyder hun mødet med de andre unge (som alle er fremmede og ældre end hende) og hun nyder at arbejde med de voksne undervisere. På kurset bliver hun mere bevidst om hvem hun selv er, og hvem hun har lyst til at blive. Mærker at hun er helt fri og at hun rent faktisk kan styre mere end hun selv tror er muligt, uafhængigt af andre ?

Det er som mor, meget rørende at opleve sin lille pige, finde sig så meget på plads, på rette hylde ? Fordi hun er klar til dét løft, netop nu

 

LÆS HER HVAD ANDRE UNGE HAR FÅET UD AF TEENPOWER LÆS MERE >>
 
PRAKTISK INFO OM PRIS OG NÆSTE DATOER  SE NÆSTE TEENPOWER HER  >>
VIL DU HAVE EN PLADS PÅ KURSET?  TILMELDING TIL TEENPOWER >>
LÆS OGSÅ OM VORES KURSUS RISE & SHINE – FOR ÆLDRE UNGE ML. 18-23 ÅR
LÆS MERE OM RISE & SHINE HER  >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

* indicates required


Instagram
X