august, 2021

19aug18:3020:00Onlineforløb for teenageforældre: Kærlig livsmestring med din teenagerOnlineforløb for forældre i hele landet.

more

Mere info

Kærlig livsmestring med din teenager

Dette onlinekursus handler om at du får skabt lige præcis de forandringer og værdifulde ting, som du ønsker at have i relationen med din teenager. Det er et eksklusivt onlineforløb på 10 uger, og for max. 14 deltagere, så der er plads og rum til alle.

Du vil gennem forløbet forstå din teenager bedre, og få en bedre kommunikation og relation mellem hinanden. Jeg vil give dig viden om og inspiration til, hvordan du kan være forælder til din teenager, på en måde der både styrker hans eller hendes selvværd, og samtidig øger dit eget.

Her får du konkrete værktøjer, sparring, og et trygt ‘rum’ sammen med andre forældre, der også vil en kærlig forandring.

 

Jeg ønsker med dette onlineforløb ➷

At give dig alt hvad jeg ved, og har erfaret som familieterapeut, ungecoach og mor gennem de sidste 22 år, der skal til for at skabe et kærligt og ligeværdigt liv og samspil med din teenager.

Kærlig livsmestring betyder at udvikle sig sammen, så jeres begges indre depoter fyldes af læring, selvindsigt, erfaring, rummelighed, medfølelse og udvikling.

 

 

Læs mere herunder :

Tid

(Thursday) 18:30 - 20:00

Lokation

Online

0 comments
Instagram
X