Januar , 2023

05jan(jan 5)10:0006(jan 6)16:00Ungecoach Uddannelse starter igen ~ uddannelse for fagfolkUngecoach Uddannelse for fagfolk der vil styrke unges trivsel, indre ro og empati for sig selv og andre

more

Mere info

En coachuddannelse til dig, som ønsker at styrke unges trivsel og hjælpe dem til et mere stressfrit liv med indre ro og empati for sig selv og andre. En uddannelse med fokus på din fagpersonlige udvikling. 

  UngeCoach uddannelsen er en meningsfyldt efteruddannelse for dig, som oplever – og påvirkes – af tidens unges mistrivsel, og ønsker at gøre noget ved det. Give dem værktøjer for livet, og se dem vokse og trives bedre.

  Uddannelsens formål er at styrke og udvikle dine ressourcer, værktøjer og din formidling til at både arbejde med unge i grupper, samt med den enkelte ung.

  Du får en grundig træning i at coache unge med mange forskellige trivselsproblematikker.

  Uddannelsen er for dig, der er sulten efter læring, fagpersonlig udvikling og træning i at motivere og bidrage til de unge du arbejder med. Give de unge værktøjer for livet og se dem vokse og trives bedre.

  Brug også uddannelsen til at holde egne kurser for unge. Eller styrke dem du allerede holder, med nye øvelser og processer.

 Eller brug værktøjerne du lærer og alle øvelserne du får, til trivselstemaer i din undervisning af dine elever.

Tid

5 (Thursday) 10:00 - 6 (Friday) 16:00

Lokation

Kysthusene, Gilleleje

0 comments
Instagram
X