Onlineforløb for forældre

 

Kærlig livsmestring med din teenager 

Dette onlinekursus handler om at du får skabt lige præcis de forandringer og værdifulde ting, som du ønsker at have i relationen med din teenager. Det er et eksklusivt onlineforløb på 10 uger, og for max. 14 deltagere, så der er plads og rum til alle.

Du vil gennem forløbet forstå din teenager bedre, og få en bedre kommunikation og relation mellem hinanden. Jeg vil give dig viden om og inspiration til, hvordan du kan være forælder til din teenager, på en måde der både styrker hans eller hendes selvværd, og samtidig øger dit eget.

Her får du konkrete værktøjer, sparring, og et trygt ‘rum’ sammen med andre forældre, der også vil en kærlig forandring. 

Starter igen d. 19. august kl. 18.30

Hvad er kærlig livsmestring?

Når vores store børn vokser ind i puberteten, sker der så mange ting indeni dem og ude omkring dem. Det rykker ved vores relation til dem, og vores samspil og kommunikation med dem. Kærlig livsmestring er at skabe de forandringer og værdier der skal til, for at gøre plads i reden til den vigtige udvikling både du og din teenager er i.

Jeg ønsker med dette onlineforløb ➷

At give dig alt hvad jeg ved, og har erfaret som familieterapeut, ungecoach og mor gennem de sidste 22 år, der skal til for at skabe et kærligt og ligeværdigt liv og samspil med din teenager.

Kærlig livsmestring betyder at udvikle sig sammen, så jeres begges indre depoter fyldes af læring, selvindsigt, erfaring, rummelighed, medfølelse og udvikling.

 

Og jeg vil vise dig... ➷

⫸ Hvordan nærvær og empati går hånd i hånd

Jeg vil inspirere dig med ideer og værktøjer til, hvad der kan give mere nærvær og kærligere samvær i jeres familieliv. Hvordan væremåder og livsprincipper som fx det at være accepterende, tålmodig, ikke-dømmende, nysgerrig og undrende, og det at give slip på fejl og gamle mønstre kan give jer mere harmoni med hinanden. Og jeg vil vise dig hvordan disse mere abstrakte og værdifulde principper kan leves konkret og også praktisk i hverdagen. – Uden at skulle omlægge hele jeres liv 

⫸ Hvordan I kan få skabt mere respekt og ligeværd

Jeg vil gerne give dig en forståelse af hvordan respekten og kærligheden styrkes mellem jer, og hvordan du kan bruge jeres konflikter som et spejl på, hvad der er brug for at blive udviklet mellem jer. Respekt stikker langt dybere end at bede om den og afkræve respektfuld adfærd hos sin teenager.

⫸ Hvordan tilgivelse i det daglige liv imellem jer, kan forandre alt i jeres relation 

Jeg vil gøre mit bedste for at inspirere og lære dig om at tilgive og give slip – så du kan se på din teenager igen med ubetinget kærlighed og forstå ham og hende på et dybere plan.

Det er derfra at en ligeværdig relation vokser, og derfra at konflikter opløses og bliver til mere harmoni sammen

⫸ Hvordan din teenagers udvikling af selvværd, din integritet og din selvkærlighed hænger sammen

Jeg vil guide dig til, hvordan du kan vise og give kærlighed til din teenager, så han eller hun virkelig føler sig elsket. Og hvad du gør, når din store dejlige unge, ikke selv kan se, hvor dejlig han eller hun er.

Vi elsker alle vores børn. Men ikke altid med hud og hår og med det hele. De rykker også ved noget dybt i os. Får fat i vores egen selvfølelse og vi trigges af deres adfærd. Vi kan se os selv i dem på godt og ondt. Du lærer i forløbet her om hvordan du gennem større egen selvkærlighed og selvaccept, viser din teenager respekt og kærlighed, så din adfærd faktisk opleves som kærlighed og udvikler selvværd.

⫸ Hvordan du kommunikerer, så du bliver hørt, forstået og respekteret af din teenager

Jeg har en bred erfaring med kommunikation i familier, og hvordan vi kommunikerer, så der er nogen i den anden ende til at lytte. Jeg vil give dig værktøjer til hvordan du får din teenager til at lytte til det, du udtrykker.

Når vi selv er pressede, bliver vi hurtigt større fejfindere og kritikere af vores teenagers adfærd. Og så er balladen der. Min erfaring som forælder og familieterapeut, er, at jo bedre vi selv trives og hviler i os selv – des bedre kommunikerer vi. På forløbet her lærer du om, at være mere i balance med dig selv og kommunikere på en måde, der styrker jeres relation og selvværdet hos din teenager. Hvordan sætter du tydelige grænser og udtrykker dine behov klarere? Dette er i høj grad med til at give din teenager et godt spejl på hvordan selvværd ser ud i forældrehøjde

⫸ Og hvordan du øger din rummelighed – uden at blive selvudslettende.

Jeg vil give dig indsigt i hvad der ofte ligger til grund for det der trigger dig, når du reagerer på en måde, du ikke har lyst til. Og hvad der skal til for, at du øger din rummelighed både for dig selv og dit store barn.

Du vil se på hvordan du kan rumme og være sammen med din teenager, når han eller hun ikke trives. Hvad du kan gøre for dig selv, når du forsøger dit bedste, men bliver afvist og måske ender i konflikter. Og hvordan du støtter dit store barn, når han eller hun er lukkede som en østers.

I det hele taget komme tættere på din teenager, og få gode dialoger, der kan hjælpe og støtte jer til at trives bedre sammen. 

Du er dit barns vigtigste 

Vi er der så meget for vores barn/børn. Og det er et vigtigt element i kærlig livsmestring med ens børn, at vi også er der for os selv.  Vi forsøger på bedste vis at støtte og hjælpe vores teenager. Og når vores barn – stort eller lille – har udfordringer, er det jo ganske naturligt at tilsidesætte sig selv for at være der. Det river i hjertet, når ens barn er ked af det, bange, såret, usikker mm. Og det får fat i vores egen usikkerhed, bekymring, tvivl,  frygt osv.

Så når vores barn har allermest brug for vores ressourcer, kan det ofte også samtidig være der, hvor vi har brugt af vores eget depot.

Så der skal fyldes på ens egen konto, for at man kan give. Ligesom når vi rejser med fly. Vi bliver bedt om af stewardessen, at hvis de røde lamper lyser, skal vi tage iltmasken på selv først. Før vores barn.

Så vi skal huske os selv i den kærlige livsmestring. Hvis du har en teenager der har det svært eller som udfordrer dig meget, så er det netop dig der skal fyldes på af ressourcer.  Nære dit eget  I det hele taget skabe plads til dig, så din rummelighed kan spilde over til din teenager – fordi du rummer dig selv også.

 

HVAD FÅR DU MED I FORLØBET?

5 WEBINARER MED COACHING

Du får 5 webinarer med konkret inspiration og mulighed for at spørge ind undervejs. Du er online på webinaret med de andre deltagende forældre, og kan vælge at være med eller uden ‘billede’ på. 

 

ALT ER TILGÆNGELIGT EFTER FORLØBET

Du får ialt 8 timers undervisning. Alt kan lyttes til og genses, når du vil. Materialet vil være tilgængeligt uden udløbsdato,  efter forløbet, så du altid kan gense det. 

GUIDEDE MEDITATIONER TIL DIG OG DIN TEENAGER

Du får guidede visualiseringer der vil fremme din kærlige livsmestring med din teenager. Og meditationer til at få mere indre ro – både til dig og en til din teenager. 

E-BOGEN ‘STYRK DIN TEENAGERS ANSVARLIGHED’

Du får min e-bog Styrk din teenagers ansvarlighed   der handler om hvordan du kan styrke dit barns selvstændighed og ansvarlighed, på de 3 områder: at tage ansvar for sig selv som person, at lære at kommunikere  ansvarligt og tage praktisk ansvar.  

INSPIRATION I FACEBOOK GRUPPE

Du kan være med i en lukket facebook gruppe for de forældre der deltager, hvor du kan få sparring og coaching af mig (Pia) undervejs i forløbet. Du kan også skrive direkte til mig, hvis dine spørgsmål er af mere privat karakter. 

PRAKTISK INFO

DATOER OG TID

19. august kl. 18.30 – 20.00

16. september kl. 18.30 – 20.00

30. september kl. 18.30 – 20.00

27. oktober 2021 kl. 18.30 – 20.00

2. december kl. 18.30 – 20.00

Hvis du ikke kan deltage alle gangene, kan du gense de optagede webinarer 

 

PRIS

2195 kr. 

Der er begrænset plads til 14 forældre 

 

 

NEMT OG ENKELT 

Al undervisning optages så du kan se det hele igen, eller vente til du har tid. Og materialet vil være tilgængeligt i ubegrænset tid. 
 

FACEBOOK GRUPPE

En uge før forløbet starter vil du blive inviteret ind i den lukkede facebookgruppe.

Der vil være mulighed for sparring af Pia, både online på webinarne samt i Facebook gruppen både skriftligt og via Facebook live hvor Pia tager temaer op og svarer på spørgsmål. 

DU KAN DELTAGE PÅ 2 MÅDER

 

  FULL ON DELTAGELSE 

⫸ Du er med fra starten på hvert webinar, og er deltagende med kamera og spørgsmål hvis du har brug for det.

⫸ Du bruger de tilsendte meditationer

 

⫸ Du er med i facebook gruppen, og får inspiration. Og måske sparrer med de andre i facebook gruppen og/eller får sparring af Pia

  LIGHT DELTAGELSE 

⫸ Du deltager i forløbet ved at deltage i nogle eller alle webinarer

⫸ Eller du ser de optagede webinarer i dit eget tempo når du kan

⫸ Du kan afslappet lytte til og se materialet fra forløbet, når du har brug for det

⫸ Du deltager ikke aktivt i Facebook gruppen, men stiller spørgsmål når du har brug for det.

 

Hvad kan du personligt få ud af forløbet? 

 ➤  Stå mere ved dig selv, dine egne grænser og udtrykke dine behov. 

 ➤   Få vendt dine begrænsende tanker om dig selv som forælder.

Bliv mere kærlig og tilgivende ved dig selv, og lær dine børn det samme. 

Få sluppet din samvittighed, og styrket din selvrespekt.

Lær at anerkende og få funderet forskellen på selvtillid og selvværd. 

Lad din livsglæde vokser din livsglæde, ved at kende dine værdier og behov. Det smitter af på hele familien.

Bliv bedre til at kommunikere. Både lytte og udtrykke dig.  

Bliv mere lyttende end fixende, og hav gode støttende dialoger med din teenager. 

Bliv mere klar i pæren, når du er i konflikter. 

 

Underviser 

Onlineforløbet er ledet af Pia Beck,

familieterapeut, forfatter og indehaver af

Hverdagens Helte 

 

Jeg hedder Pia Loumari Beck og er underviser og leder af onlineforløbet  “KÆRLIG LIVSMESTRING MED DIN TEENAGER”  

Jeg er en ildsjæl og brænder meget for tidens unge mennesker

Jeg er mor til Anton på 22 år og Lucca på 18 år. Jeg 

I 2005 skrev jeg min første bog ”Teenpower- skab et teenageliv du drømmer om”, og udover at være forfatter er jeg uddannet familieterapeut fra  Kempler Institute of Scandinavia (af blandt andet Jesper Juul) Jeg har været coach siden 1999 og er uddannet kognitiv mastercoach, samt stifter og leder af virksomheden Hverdagens Helte (2005) . Og så er jeg Yin Yoga lærer og mindfulness træner.

I Hverdagens Helte har hvor jeg de sidste 15 år som familieterapeut og teenagecoach mødt tidens familier og børn og unge i deres daglige udfordringer og gør mit bedste for at støtte dem i udvikle empati, udvikle deres kommunikation og ændre mønstre i deres liv sammen. 

Jeg er også medforfatter til bogen ”Tweens”, samt i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om unge og ansvar. Sidste nye er E-bogen Styrk din teenagers ansvarlighed.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på din deltagelse på mail. 

Nogle dage inden forløbet starter, modtager du de oplysninger du har brug for, til din deltagelse.

Jeg glæder mig til at have dig med 

KONTAKT

Skriv til mig herhvis du har spørgsmål.  

Instagram
X