Teenagecoaching og ungecoaching

Teenagecoaching og ungecoaching er samtaler til unge mellem 13-25 år og er både for piger og drenge.

Et af vores specialer er at coache unge. Vi startede som en af de første med teenagecoaching i 2005 og har siden coachet hundredevis af forskellige unge, med forskellige problematikker.

I denne corona tid tilbyder vi onlinecoaching for unge.
Læs om det her>>
Vores speciale områder indenfor teenagecoaching er blandt andet:

♥ at bryde med sin generthed og blive mere social

♥ styrke ens grænser

♥ at udvikle sine venskaber og blive mere social i skolen

♥ blive mere modig i skolen og sige mere i timerne

♥ acceptere sig selv med både styrker og svagheder

♥ at slippe sin perfektionisme

♥ at skrue egne forventninger ned og  lære at undgå stress

♥ at styrke sine overbevisninger om sig selv og blive mere positiv

♥ at blive klar over hvad man vil og at sætte mål derefter

♥ at komme igennem skilsmisse

og meget mere.

♥ Det har ændret mit liv

“Jeg fik rigtig meget ud af coachingen. Jeg lærte at sige nej til andre og jeg kan slet ikke forklare, hvor meget det betyder for mig. Det har ændret mit liv. Jeg fik flere veninder efter mit coachingforløb med Pia, fordi jeg bedre kunne sige nej, og det kunne mine veninder godt lide” 

 Cecilie, 13 år

♥ Nu springer jeg ud i noget nyt 

Det største jeg har fået ud af coachingforløbet med Pia er, at jeg nu tør fejle og være åben. Jeg tør fjolle noget mere og gå forrest i grupper.  Jeg slapper mere af, når jeg skal præstere noget til atletik. Før til atletik, når der var noget nyt, vi skulle, turde jeg ikke. Nu springer jeg bare ud i det nye. Nu gør jeg det bare. Jeg kan være bange, men gøre det alligevel. Jeg prøver mig mere frem. Siger meget mere i timerne, og tør sige min lærer i mod, når jeg er utilfreds med noget. Det turde jeg ikke før.”

Cæcilie, 15 år

Læs hvad andre unge fortæller, de har fået ud af et coachingforløb Læs mere her

Hvad er coaching?

Coaching er samtaler, hvor du får hjælp til at skabe et mål for dig selv, som inspirerer dig. Et mål, som er vigtigt for dig at opnå, men hvor du ikke behøver vide hvordan du opnår det. Måske du har forgæves forsøgt at opnå det selv gennem længere tid.

Igennem coaching forløbet bliver du støttet i at opnå det du gerne vil, og bryde de begrænsninger du både har indeni, og dem du støder ind i, i dit liv.

For eksempel kan et mål være: ’at sætte grænser i mine relationer’. Det kan være du har ønsket at sætte grænser længe, og har mærket hvor svært det er for dig, når du ikke gør det. Du har mødt dine forhindringer og indre begrænsninger. Indre begrænsninger er de tanker som styrer ’showet’. Tanker, frygt og usikkerhed der styrer dig indefra. Når du får coaching, bryder du de begrænsninger, og får en ny tro på dig selv som så påvirker dine handlinger.

Hvad kan jeg få ud af teenagecoaching?

Her beskriver vi de ting, som andre teenagere, der har fået coaching, fortæller de har fået ud af deres coaching-forløb:

DIT SELVVÆRD

♥ Du lærer hvad forskellen på at dyrke selvtillid og få selvværd er – og hvorfor at du ikke bliver glad eller tilfreds, hvis du kun prøver at opnå selvtillid…

♥ Når dit selvværd vokser, bliver du gladere for dig selv og har nemmere ved at få venner … eller du får bedre og sundere venskaber

♥ Du får hjælp til at ændre dine begrænsende tanker om dig selv (det vil sige: Alle de der tanker som “jeg er ikke god nok”, “det kan ikke lade sig gøre for mig”, “jeg er kedelig”, “jeg er mærkelig”, “jeg er anderledes” osv.)

♥ Du lærer at der ikke findes ‘svage’ sider af dig, men at alle egenskaber er en del af at være menneske. Vi indeholder alle sider der er både positive og negative. Og når du kan acceptere dig selv for den du er, vil din glæde for dig selv vokse

♥ Du får mulighed for at tilgive dig selv, dine forældre eller andre af dine nærmeste

♥ Du vil kunne slippe din ’indre perfektionist’ og blive ok med at fejle. (det kan man faktisk godt blive)

DIT SOCIALE LIV

♥ Du kan lære at bryde de roller, der begrænser dig i skolen og med dine venner

♥ Du kan lære at sætte grænser, hvis du f.eks. bliver mobbet. ♥ Mobning kan være svært at stoppe alene. Du kan ved hjælp af din coach få værktøjer til at udvikle dit selvværd igen

♥ Du kan lære at have samtaler med dem, du holder af (også de svære samtaler) og komme ud af skabet og vise hvem du virkelig er

DIN FREMTID

♥ Du kan blive afklaret og få indsigt i hvad du vil i din fremtid. Fx skabe dig et formål der inspirerer dig.

♥ Ved at få troen på dig selv, får du f.eks. nemmere ved at gå til eksamen eller få succes med de ting, du laver

♥ Du kan lære din usikkerhed og frygt at kende, så du tør tage chancer i dit liv

Du kommer i det hele taget til at se på dig selv med nye øjne

Kender du det?

Teenagecoaching (og familiecoaching) kan hjælpe en videre I mange af livets udfordringer og problematikker. Her er nogle af de naturlige, men ofte svære følelser og oplevelser, man kan have som ung (og menneske i det hele taget) men som man kan fx ved hjælp af samtaler forandre i sit liv.

♥ Følelsen af ikke at blive forstået

♥ Frygten for ikke at blive accepteret

♥ Følelsen af ikke at være noget værd

♥ Følelsen af ikke at du’ til noget

♥ Endeløse konflikter med dine forældre og/eller lærere

♥ Været udsat for gruppepres og have svært ved at stå ved dig selv

♥ Oplevelsen af at være at ulykkelig og ensom – også sammen med dine nærmeste relationer

♥ Mistet overblikket med ting du skal og mistet fornemmelsen af hvordan du kommer på rette spor igen

♥ Frygt for fremtiden og for ikke at vide hvad du skal.

Du er ikke alene

Ens forældre, venner, anden familie (og lærere) holder af en og viser sympati for en og kan give gode råd. Men kan være for tæt på dig og din situation, for at kunne støtte dig ordentligt eller have svært ved at vide hvordan de hjælper dig bedst.

Hvis du kender nogle af disse problemer eller lignende, føler du måske det er svært at vide hvor du skal gå hen med det. Teenage- og familiecoaching vil hjælpe dig med at udvikle din egen indre stemme, som du kan lære at lytte til, i stedet for at være afhængig af andres meninger. Du lærer igennem coaching samtalerne at blive god til at finde svarene indeni dig selv.

Hvordan foregår det?

Teenagecoaching starter med at du kommer til os med dine forældre første gang. Når vi har haft den første coaching samtale, finder vi derefter ud af, hvad du og måske dine forældre har brug for. Den første samtale varer ca 75 min. Det kan være dine forældre kun er med i noget af den første samtale og går ud efter fx halvdelen af tiden. Det finder vi ud af, alt efter jeres behov.

Priser på teenagecoaching

Vælg mellem forskellige coachingforløb
Din coaching kan foregå hos os i Farum eller over Skype eller telefonen. Også forældrecoaching kan foregå på Skype hvor vi kan deltage flere personer. Klik herunder for at se priser på enkelt samtaler og forløb


Første samtale – også med forældre. Varighed 75 min.  Pris 1200 kr. 
Kort forløb: 5 sessions á 1 time. Forløbet varer cirka 10 uger. Hver sessions varighed 60 min.  Pris 4675 kr. 
10 sessions á 1 time. Forløbet varer cirka 20 uger.Hver sessions varighed 60 min. Pris 8800 kr. Inkl. rabat ved booking af langt forløb fra starten
Forløb med forældre: 5 sessions á henholdsvis 60 min og 90 min.
= 2 sessions med forældre (90 min)og 3 uden forældre (60 min)Pris 4895 kr.                  10 sessions á henholdsvis 60 min og 90 min.
= 4 sessions med forældre (90 min)og 6 uden forældre (60 min)Pris 9790 kr. 

Alle priser er inkl. moms
VED AFLYSNING: Ved afmelding indenfor 24 timer før hver aftalte samtale, refunderes beløbet ikke og der skal betales for den pågældende samtale 

KONTAKT OS HER 

KONTAKT OS HER

   
   
   
  Læs flere af vores blogindlæg og artikler HER >>
   
   
  Se vores kalender for næste foredrag, kurser og events HER >>
   
   
  Modtag vores nyhedsbrev med guides og artikler for forældre og fagfolk, og nyheder fra os om events mm.  HER >>
   
   
   
   

  Instagram
  X