Ida Brogaard

Ungecoach, underviser på Teenpower
Favorit mad: Tarteletter :-)
Værdier: Empati, selvkærlighed, accept og eventyr.

Om mig

Jeg er assistent på vores uddannelser, workshops og foredrag, mentor for unge og underviser på Teenpower. Jeg er uddannet Ildsjælecoach v. Pia Beck i januar 2014 og har efterfølgende været en del af Hverdagens helte, hvor jeg udover førnævnte funktioner har fungeret som ungecoach og haft samtaleforløb med unge. Udover det har jeg sideløbende taget forskellige kurser i mindfulness.

Jeg er pt 2019 i Australien og læse psykolog på udveksling : – ) Jeg vender stærkt tilbage i 2020

 

Inspirationen til et liv med coaching udsprang af, at jeg selv som 15 årig var igennem et coachingforløb. Jeg har personlige erfaringer med de begrænsende tanker man som ung kan være forstyrret af og kender værdien i at lære at håndtere det tankemylder. Jeg mærkede selv en stor effekt af coaching og den forøgede livskvalitet det kan bringe med sig, og jeg ved derfor, hvad jeg gennem coaching kan og brænder for at give videre til andre.

I september 2017 valgte jeg at opøve mine kompetencer og studerer nu Psykologi og Sundhedsfremme på Roskilde Universitet. Dette for at få en endnu større indsigt i psykologiske processer og mental sundhed, for senere at vende tilbage til at arbejde som coach på fuldtid igen.

Min Vision:

Min vision er at give unge mennesker mere mod på livet og lære dem at praktisere selvkærlighed. At hjælpe dem på vej til at opnå en følelse af selvtilfredshed og mening og det ved at give dem et kærligt skub og en indsigt i, at det faktisk er muligt at opnå. Jeg tror på, at når du som menneske trives med dig selv, styrkes dine relationer og du oplever langt mere kærlighed og glæde i livet.

Mit håb er at gøre coaching og selvudvikling langt mere tilgængeligt for flere mennesker både økonomisk og socialt. Jeg har et stort ønske om at bidrage til et samfund, hvor vi i højere grad sørger for at trives mentalt, og hvor der sættes fokus på at prioritere styrket selvværd og selvfølelse på lige fod med andre dele af vores krop.

Min vision er at hjælpe så mange mennesker som muligt med at opnå deres forskellige mål i livet på en selvkærlig måde og give dem mod til at være lige præcis de unikke mennesker de er. Jeg øver mig i at være helt mig selv i alle relationer og bevare min integritet.

Mine værdier

Jeg sætter en ære i at udvise og møde empati, rummelighed og accept. Og sætter samtidig stor værdi i at gribe livet og leve det ud fra mine egne ønsker og intentioner fremfor andres forventninger.

Jeg tror på, at den bedste investering vi kan gøre for os selv og andre, er ved at behandle os selv kærligt, for på den måde, at have styrke til at rumme, forstå og give kærlighed til at andre.

 

 

Følg os her
Instagram
X